Choco-notenrotsjes

Benodigdheden voor ongeveer 10 stuks:

  • 1 reep Verkade kookchocola of 180-200 gram van een andere chocola met minimaal 76% cacao erin.
  • 150 gram van je favoriete noten of een mix daarvan (ik neem 50 gram hazelnoten, 50 gram amandelen en 50 gram walnoten).

20121116-163250.jpg

Bereidingswijze:

  1. Smelt de chocola in de magnetron of in een pannetje op een laag vuur. De chocola mag niet gaan koken of aanbranden.
  2. Hak de noten grof en voeg die bij de gesmolten chocolade.
  3. Schep met een lepel het mengsel in een siliconen muffinvorm of maak hoopjes op bakpapier.
  4. Laat de rotsjes afkoelen en hard worden in de koelkast, na ongeveer 2 uur zijn de rotsjes klaar.

Deze choco-notenrotsjes gemakkelijk te maken en lang houdbaar in een afgesloten trommel.

 

20121116-182034.jpg

About these ads

2 gedachtes over “Choco-notenrotsjes

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s