Oosterse Zalm met sesamzaadjes

Benodigdheden:

  • Verse rauwe zalm filet
  • scherpe mosterd
  • geroosterde sesamzaadjes
  • zoute of zoete ketjap

 

 

Bereidingswijze:

  1. Dep de zalmfilet met keukenpapier droog en besmeer hierna met de scherpe mostersd.
  2. Paneer de filets hierna in de sesamzaadjes voor een krokant laagje.
  3. Bak de filet in de pan aan beide kanten goud bruin of tot de filet de gewenste gaaring heeft.
  4. Besprenkel voor het serveren met de ketjap.

 

IMG_1715

 

 

 

 

 

Advertenties

2 Reacties op “Oosterse Zalm met sesamzaadjes

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s