Boekweit-pannenkoekjes

Benodigdheden voor ongeveer 10-12 dunne pannenkoekjes:

  • 200 gram boekweitmeel
  • 3 eieren
  • 1 tl zout
  • 400 ml water

 

 

Bereidingswijze:

  1. Mix alle ingrediënten in een kom tot een mooi glad beslag.
  2. Verwarm een koekenpan met wat kokosvet, olie of boter erin.
  3. Verdeel het beslag door de pan en bak de pannenkoeken om en om goudbruin.

Eenmaal afgekoeld zijn de pannenkoeken nog enkele dagen in de koelkast te bewaren.

 

20130805-155350.jpg

 

 

 

Advertenties

2 Reacties op “Boekweit-pannenkoekjes

  1. Pingback: Flinterdun boekweit-pannenkoekje met biefstukreepjes, sla en mosterd-mayo « Blond en Gezond·

  2. Pingback: Boekweitwrap met gerookte zalm | Blond en Gezond·

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s