Flinterdun boekweit-pannenkoekje met biefstukreepjes, sla en mosterd-mayo

Benodigdheden voor 2 personen:

  • 2 boekweit-pannenkoekjes, zie mijn recept voor Boekweit-pannenkoekjes
  • 1 el (zelfgemaakte) mayonaise
  • 1 tl grove mosterd
  • 2 el geraspte parmezaanse kaas
  • 1 hand sla bladeren
  • een halve gebraden biefstuk in reepjes gesneden of een pakje rosbiefplakjes voor op brood.

 

 

Bereidingswijze:

  1. Roer de mayonaise en de mosterd door elkaar.
  2. Besmeer de boekweit-pannenkoeken met de mosterd-mayo en beleg met de biefstukreepjes, sla en parmezaanse kaas.
  3. Rol de pannenkoeken op en zet eventueel vast met een cocktailprikkertje.

 

20121129-163041.jpg

 

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s