Champignon borrelhapje

Benodigdheden:

  • 250 gr. grote kastanje champignons
  • 100 gr. rauwe ham
  • 65 gr. zachte geitenkaas
  • 1 flinke el. ricotta
  • 1 flinke el. verse tijmblaadjes, fijngehakt
  • Peper en zout
  • Olijfolie

20130127-205446.jpg

Bereidingswijze:

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
  2. Snijd met een puntig mesje de stelen uit de champignons.
  3. Doe de champignons in een kom met een scheutje olijfolie en wat peper en zout en roer voorzichtig om tot alle champignons bedenkt zijn met een laagje olijfolie.
  4. Roer in een ander kommetje de geitenkaas, ricotta, tijmblaadjes en een snufje peper en zout door elkaar en smeer het mengsel met een theelepeltje in de binnenkant van de champignons.
  5. Omwikkel de champignons vervolgens met de rauwe ham en plaats op een bakblik.
  6. Bak de champignons in 25 min. af.

20130127-205455.jpg

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s