Gestoofde Champignons

Benodigdheden (3-4 personen):

  • 500 gr. kastanjechampignons, in plakjes gesneden
  • 3 uien, in ringen gesneden
  • 3 tenen knoflook, in dunne plakes gesneden
  • 1 flinke bos verse peterselie
  • 1 pot van 350 ml. wildfond
  • peper en zout

20130127-211733.jpg

Bereidingswijze:

  1. Fruit de ui en de knoflook even aan in een beetje olie.
  2. Bak de champignons mee en knip de helft van de bos peterselie fijn boven de pan.
  3. Voeg de wildfond toe en laat de groenten net zolang stoven in de fond tot deze zover ingekookt is dat je deze niet meer ziet.
  4. Knip de rest van de peterselie fijn boven de champignons en breng op smaak met peper en zout.

20130127-211745.jpg

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s