Omelet met tomaat

Benodigdheden (voor 1 persoon):

  • 2 eieren
  • snufje gedroogde italiaanse kruiden
  • peper en zout
  • 1 grote tomaat of 2 kleintjes
  • 1-2 el. geraspte 30+ geitenkaas

 

 

Bereidingswijze:

  1. Snijd de tomaat doormidden en verwijder de zaadlijsten, snijd ze daarna in kleine blokjes.
  2. Bak de blokjes even kort in een kleine koekenpan.
  3. Kluts intussen de eieren, met de italiaanse kruiden en wat peper en zout en voeg dit bij de gebakken tomaat. Roer niet meer in de pan.
  4. Laat de omelet op een laag vuurtje gaar worden en strooi als de omelet bijna gaar is de geraspte geitenkaas erover.
  5. Wacht tot de kaas gesmolten is en haal de omelet uit de pan.

 

20130410-130810.jpg

 

 

Advertenties

3 Reacties op “Omelet met tomaat

  1. Dus als ik dit allemaal ga koken heb ik in feb een verpercentage van -3…? Leuke site Immeltje! Ga snel eens wat kokkerellen volgens jou recepten! Op naar de Men’s Health Cover…!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s