Geitenkaaskoekjes met rode peper

Benodigdheden:

  • 100 gr. geraspte 30+ geitenkaas
  • 2 rode pepers
  • 125 gr. amandelmeel
  • 1 tl. zout
  • 1 ei

 

 

Bereidingswijze:

  1. Verwarm de oven voor op 175 graden.
  2. Verwijder de zaadlijsten uit de pepers en snijd ze zo fijn mogelijk.
  3. Kneed deze samen met de andere ingrediënten tot een mooi deeg.
  4. Leg het deeg op een met bakpapier beklede bakplaat. Leg bovenop het deeg een stuk aluminiumfolie en rol het deeg plat door met een deegroller over het aluminiumfolie te rollen.
  5. Rol net zo lang tot het deeg een dikte heeft van 2-4 millimeter en verwijder dan de aluminiumfolie.
  6. Bak het deeg 15 minuten in de oven, snijd dan met een groot mes vierkantjes in het deeg en bak de koekjes nog 5-10 minuten.

 

20130628-215215.jpg

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s