Hartige Zalm-Dille Muffins van amandelmeel

Benodigdheden (voor 12 stuks):

  • 150 gr. amandelmeel
  • 2 el. boekweitmeel
  • 4 eieren
  • 200 gr. Hüttenkäse
  • 1 tl. bakpoeder
  • 1 tl. zout
  • snufje peper
  • 25 gr. geraspte kaas, eventueel parmezaanse kaas
  • 1 bosje verse dille, fijngeknipt
  • 100 gr. gerookte zalm

 

 

Bereidingswijze:

  1. Verwarm de oven voor op 175 graden en vet een muffinvorm in of gebruik een silicone muffinvorm.
  2. Meng het amandelmeel, boekweitmeel, eieren, Hüttenkäse, bakpoeder, zout en peper in een kom.
  3. Snijd de gerookte zalm fijn en voeg deze samen met de fijngeknipte dille bij het mengsel van amandelmeel.
  4. Verdeel het beslag over de muffin vorm en bestrooi met de geraspte kaas.
  5. Bak de muffins in 25 minuten gaar.

 

20130628-212036.jpg

 

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s