Baconbakjes met ei

Deze baconbakjes met ei zijn erg leuk voor bij een paasontbijt of bijvoorbeeld een moederdagontbijt. Je kunt ze gemakkelijk iets van te voren maken en ze zijn zowel warm als koud lekker om te eten. Ik gebruik voor dit recept bacon, je kunt ook ontbijtspek gebruiken maar bacon is een stuk minder vet.

Samen met wat geroerbakte spinazie of wat sla bladeren is dit een heerlijk ontbijtje!

 

 

Benodigdheden (voor 4 stuks):

  • 100 gr. bacon
  • 3 grote eieren
  • 2 el. geraspte kaas
  • snufje peper en zout

20130702-152857.jpg

Bereidingswijze:

  1. Verwarm de oven voor op 175 graden en vet een muffinvorm in.
  2. Leg in elk muffinvormpje 2 plakjes bacon, zodat je een soort bakje krijgt.
  3. Kluts de eieren met wat peper en zout en verdeel dit over de met bakon belegde muffinvormpjes.
  4. Bestrooi met de geraspte kaas en bak 15-20 minuten in de oven.

 

20130702-152842.jpg

 

Advertenties

3 Reacties op “Baconbakjes met ei

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s