Romige kikkererwtendip met limoen en knoflook

Rauwkost zoals wortel, komkommer, paprika, bleekselderij of radijs passen prima bij deze dip. Maar op een stukje zuurdesem stokbrood smaakt de dip ook erg goed.

 

Benodigdheden:

  • 1 groot blik kikkererwten of 2 kleintjes, uitlekgewicht 480 gram
  • 4 tenen knoflook uitgeperst
  • 0,5-1 tl zout
  • sap van 0,5-1 limoen
  • 1 bakje philadelphia light

 

Bereidingswijze:

  1. Giet de kikkererwten af.
  2. Mix met een staafmixer of foodprocessor de kikkererwten, de philadelphia en de knoflook.
  3. Breng op smaak met het limoensap en het zout.

 

20130717-180043.jpg

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s