Rode walnotentapenade

Benodigdheden:

  • 120 gr. half zongedroogde tomaten of summerkiss tomaten, uitgelekt
  • 80 gr. walnoten
  • 2 ansjovisfilets
  • 1 el. kappertjes
  • 2 tenen knoflook uitgeperst
  • snufje peper
  • 1 klein scheutje olijfolie

 

 

Bereidingswijze:

  1. Roosterde walnoten in een droge koekenpan.
  2. Mix de geroosterde walnoten samen met de overige ingrediënten met een staafmixer of foodprocessor tot een groffe tapenade.
  3. Als je de tapenade te dik vind kun je eventueel wat extra olijfolie toevoegen.

 

20130727-163500.jpg

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s