Geitenkaas-champignon borrelhapje

Benodigdheden:

  • 400 gr. grote champignons
  • bosje peterselie, fijngehakt
  • 125 gr. zachte geitenkaas
  • 1 teen knoflook, uitgeperst
  • 1 eidooier
  • olijfolie
  • peper
  • zout

20130831-170344.jpg

Bereidingswijze:

  1. Verwarm de oven voor op 175 graden.
  2. Snijd met een puntig mesje de stelen uit de champignons zodat je een soort champignonbakjes krijgt. Doe alle champignonbakjes in een grote kom met een scheutje olijfolie en wat peper en zout en schud de champignonbakjes om tot ze allemaal bedekt zijn met de olijfolie.
  3. Roer in een andere kom de geitenkaas, knoflook, peterselie, eidooier en een snuf peper en zout glad.
  4. Verdeel de champignonbakjes over een ovenschaal en vul de bakjes met een theelepel met het geitenkaas mengsel.
  5. Bak de champignons 35 minuten in de oven.

 

20130831-170355.jpg

 

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s