Kaneel-banaan cake

Benodigdheden:

  • 150 gr. amandelmeel
  • 80 gr. kokosmeel
  • 2 el. kaneelpoeder
  • 2 eieren
  • snufje zout
  • 5 el. agave siroop
  • 4 bananen, geprakt
  • 1 el. vanille extract
  • 1 el. bakpoeder

 

 

Bereidingswijze:

  1. Verwarm de oven voor op 175 graden en vet een cakevorm in.
  2. Meng alle natte ingrediënten in een kom.
  3. Voeg daarna de droge ingrediënten toe en roer tot een mooi beslag.
  4. Verdeel het beslag over de cakevorm en bak de cake 45-50 minuten in de oven.

TIP: Voeg een flinke hand grof gehakte walnoten toe aan het beslag.

 

 

20130923-193035.jpg

 

 

 

2 Reacties op “Kaneel-banaan cake

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s