Havermout rozemarijn-koekjes

Benodigdheden:

  • 150 gr. havermout
  • 1 ei
  • 2 tenen knoflook, uitgeperst
  • 2 flinke el. fijngehakte verse rozemarijn naaldjes
  • 175 gr. geraspte geitenkaas  (1 zakje)
  • 0,5 tl. zout
  • 1 el. olijfolie

 

 

Bereidingswijze:

  1. Verwarm de oven voor op 175 graden en bekleed een bakplaat met bakpapier of gebruik een silicone bakvel.
  2. Kluts het ei samen met de knoflook, rozemarijn, olijfolie en het zout in een grote kom door elkaar.
  3. Voeg nu de geitenkaas en de havermout toe en roer of kneed tot een stevig deeg.
  4. Verdeel het deeg over de bakplaat, leg hierop een vel aluminiumfolie en rol het deeg plat tot het ongeveer 4 millimeter dik is.
  5. Verwijder dan de folie en bak de hartige koek 15-17 minuten in de oven.
  6. Snijd vervolgende met een groot mes vierkantjes in het deeg en bak de koekjes nog 5 minuten.

 

 

20130930-164852.jpg

 

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s