Lijnzaad-sesamcrackers

Benodigdheden (voor ongeveer 8 crackers):

  • 150 gr. gebroken lijnzaad
  • 50 gr. geroosterd wit sesamzaad
  • 0,5 tl. zout
  • 250 ml. kokend water

 

 

Bereidingswijze:

  1. Verwarm de oven voor op 175 graden en bekleed een bakplaat met bakpapier of gebruik een silicone bakvel.
  2. Roer alle bovenstaande ingrediënten in een kom door elkaar en laat dit 5 minuten staan.
  3. Verdeel het lijnzaadmengsel in je gewenste cracker vorm over de bakplaat. Of gebruik net zoals ik kookringen voor mooie ronde crackers, de crackers moeten ongeveer 3-4 millimeter dik zijn.
  4. Bak de crackers 30 minuten, zodra ze loslaten van de bakplaat draai je ze om en bak je ze nog eens 30 minuten.

 

20131007-155648.jpg

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s