Zalmburgers

Benodigdheden (voor 4 personen):

  • 800 gr. verse zalmfilet
  • 1 bosje verse dille, fijngeknipt
  • 1 rode peper, zonder zaadjes fijngesneden
  • 0,5 rode ui, fijngesneden
  • 1,5 el. kappertjes, fijngehakt
  • 1 el. mosterd (zonder suiker)
  • zout

20131013-185156.jpg

Bereidingswijze:

  1. Maal 1/4 van de zalmfilet in de keukenmachine fijn, hak de rest van de zalm met een keukenmes zo fijn mogelijk.
  2. Doe de gemalen en de gehakte zalm samen met de overige ingrediënten in een kom en zorg dat alles goed gemengd is.
  3. Vorm met je handen 4 burgers of gebruik kookringen om een mooie ronde burger te krijgen.
  4. Verwarm een beetje olie in een koekenpan en bak de burgers 3-5 minuten aan beide kanten.

TIP: Deze burger kun je eventueel ook rauw eten.

 

20131013-185138.jpg

 

 

 

 

Advertenties

2 Reacties op “Zalmburgers

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s