Crunchy Chicken

Benodigdheden (voor 4 personen):

  • 4 kipfilets
  • 50 gr. geraspte gedroogde kokos
  • 50 gr. kokosmeel
  • 2 eieren
  • peper
  • zout

20131027-204357.jpg

Bereidingswijze:

  1. Meng de geraspte gedroogde kokos, het kokosmeel en wat peper en zout in een schaal of diep bord.
  2. Kluts de eieren in een andere schaal of diep bord.
  3. Snijd de kipfilets in de lengte doormidden.
  4. Haal de kipfilets eerst door het eiermengsel en daarna door het kokosmengsel.  Zorg ervoor dat de kipfilets rondom goed bedekt zijn met het kokosmengsel.
  5. Verwarm een beetje olie in een pan en bak de kipfilets tot ze van binnen gaar zijn en goudbruin aan de buitenkant.

 

 

TIPS:

  • Voeg wat extra smaakmakers toe aan het kokosmengsel, bijvoorbeeld geraspte citroenschil of wat knoflook of paprikapoeder.
  • Als de kipfilets goudbruin van buiten zijn maar nog niet helemaal gaar van binnen kun je ze nog even in de oven laten doorgaren.

 

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s