Zalmtartaar 2.0

Benodigdheden (voor 6 personen):

  • 6 kleine porties verse rauwe zalmfilet, zonder vel en graten
  • 2 rode chillipepers, zonder zaadjes en fijngesneden
  • 1 rode ui, zo fijn mogelijk gesneden
  • 1 el. grove mosterd (zonder suiker)
  • 2 el. kappertjes, grof gehakt
  • 1 bosje verse dille, fijngehakt
  • 1 bosje verse koriander, fijngehakt
  • 2 el. citroensap
  • 1 scheutje olijfolie
  • zout

Bereidingswijze:

  1. Snijd de zalm met een groot, scherp keukenmes zo fijn mogelijk, hak het eventueel daarna nog iets fijner.
  2. Meng de zalm samen met de overige ingrediënten in een kom en voeg zout naar smaak toe.
  3. Verdeel de zalmtartaar over 6 bordjes, eventueel op een bedje van sla en gegarneerd met een takje verse koriander.

20131116-205022.jpg

Advertenties

Een Reactie op “Zalmtartaar 2.0

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s