Citroen-kokos bonbons

Benodigdheden:

  • 100 gr. gedroogde kokosrasp
  • 50 gr. amandelmeel
  • 50 gr. amandelen
  • 2 el. kokosolie (niet gesmolten)
  • 3 el. honing of agavesiroop
  • 1 el. geraspte citroenschil
  • 2 el. citroensap

20131223-144419.jpg                                        20131223-144430.jpg

Bereidingswijze:

  1. Maal in een foodprocessor de amandelen en het kokosrasp fijn.
  2. Voeg nu de overige ingrediënten toe en maal het tot een stevig deeg.
  3. Je kunt balletjes van het deeg maken en ze daarna door de kokosrasp rollen zodat je een soort truffels hebt en de balletjes bewaren in de vriezer. Wat je ook kunt doen is het deeg in een siliconen bonbonvorm duwen, de bonbonvorm in de vriezer zetten, en voordat je ze serveert versieren met een beetje gesmolten chocolade. De chocolade zal snel uitharden omdat de bonbon dan nog bevroren is.
  4. Bewaar de bonbons in de vriezer en haal ze 5-10 minuten voordat je ze gaat opeten uit de vriezer.

 

20131223-144446.jpg

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s