Paprika wrap met feta en koriander

Benodigdheden (voor 2 personen):

  • 1 x mijn recept voor kokosmeel wraps
  • 1 tl. komijnpoeder
  • 2 paprika’s, in dunne reepjes gesneden ( ik gebruik een rode en een gele)
  • 1 sjalot, fijngesneden
  • 1 teen knoflook, fijngesneden
  • 0,5-1 chilipeper, zonder zaadjes fijngesneden
  • 2 el. feta blokjes (ik gebruik magere feta)
  • klein bosje verse koriander, fijngeknipt

20140220-143010.jpg

Bereidingswijze:

  1. Fruit de knoflook, sjalot en chilipeper aan in een pan met een beetje olie.
  2. Voeg nu de paprika toe en roekbak de paprika tot deze zacht en zoet van smaak is.
  3. Maak ondertussen het beslag voor de kokosmeel wraps en voeg aan het beslag het komijnpoeder toe.
  4. Haal de groenten uit de pan en zet deze even apart.
  5. Verwarm een beetje olie in een koekenpan en giet de helft van het wrap beslag in de pan, je bakt de wrap op dezelfde manier als je een pannenkoek bakt. Herhaal dit tot je 2 wraps hebt.
  6. Vul de wraps met de groenten en bestrooi de wraps met fetablokjes en verse koriander.
  7. Vouw de wraps dicht en zet ze eventueel vast met een prikkertje.

 

20140220-143020.jpg

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s