Mexicaanse maaltijdsalade

Benodigdheden (voor 2 personen):

  • 1 klein blikje mais, uitlekgewicht 140 gram
  • 1 avocdo, in blokjes gesneden
  • 1 rode chilipeper, zonder zaadjes fijngesneden (hou je van pittig dan kun je ook 1,5-2 chilipepers gebruiken)
  • 1 rode paprika, in blokjes gesneden
  • 1 rode ui, fijngesneden
  • 1 teen knoflook, uitgeperst
  • 1 eetlepel ketjap manis
  • 1 eetlepel limoensap
  • 1 blikje tonijn, uitlekgewicht 120 gram
  • 1 bosje verse koriander, fijngeknipt
  • zout
  • evt. wat geroosterde pompoenpitten, korianderblaadjes, of fijngesneden chilipeper om de salade mee te garneren.

Bereidingswijze:

  1. Roer in de kom waar je de salade in gaat maken de knoflook, ketjap manis, limoensap en wat zout door elkaar.
  2. Voeg nu de overige ingrediënten toe en meng de salade voorzichtig door elkaar.
  3. Breng eventueel nog wat extra op smaak met zout, limoensap of fijngesneden chilipeper en garneer de salade.


Advertenties

Een Reactie op “Mexicaanse maaltijdsalade

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s