Green Dip

Benodigdheden:

  • 450 gr. diepvries tuinerwten
  • 2 tenen knoflook, uitgeperst
  • 200 gr. feta verkruimeld, zachte geitenkaas kan eventueel ook
  • bosje verse koriander
  • muntblaadjes van ongeveer 2 takken munt
  • 2 el. olijfolie
  • sap van iets minder dan een halve limoen
  • peper
  • zout

Bereidingswijze:

  1. Kook de tuinerwtjes in kokend water gaar en laat ze goed afkoelen en uitlekken in een zeef.
  2. Doe ze vervolgens samen met alle andere ingrediënten in een kom en mix dit met de staafmixer tot een stevige dip.
  3. Breng eventueel nog wat extra op smaak met peper, zout en limoensap.

TIP: houd een beetje van de gekookte erwtjes en feta achter om later je dip mee te garneren.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s