Kip-kerrie salade

Ik ging dit weekend onverwachts uiteten en had nog twee kipfilets in de koelkast liggen die eigenlijk die dag op moesten… Zonde om weg te gooien toch? Ik heb er deze kip-kerrie  salade voor op brood, toastje, stokbroodje of rijstwafel van gemaakt. En lekker dat het was!!

Dus heb je een feestje of krijg je visite verras je bezoek eens met een zelfgemaakt smeersel bij de borrel ; )

 

Benodigdheden:

  • 2 kipfilets
  • kipkruiden
  • kerrie poeder
  • 1 el. gehakte verse of gedroogde peterselie
  • 1 el. (zelf gemaakte) mayonaise
  • 2 el. magere griekse yoghurt
  • peper
  • zout

 

Bereidingswijze:

  1. Bestrooi de kipfilets aan de ene kant met kerrie poeder en aan de andere kant met kipkruiden.
  2. Bak de filets gaar en goudbruin in een koekenpan met een beetje olie en laat de filets daarna afkoelen.
  3. Trek de filets in kleine stukjes uit elkaar en meng deze met de mayonaise, yoghurt, peterselie en nog wat extra kerriepoeder.
  4. Breng op smaak met peper en zout.

 

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s