Chocolademuffins 2016

Benodigdheden (voor 6 muffins):

  • 100 gr. amandelmeel
  • 50 gr. speltmeel
  • 1 flinke tl. bakpoeder
  • 1 tl. vanille poeder of vanille extract
  • 3 flinke el. cacao poeder ( ik vind blooker de lekkerste)
  • 3 el. kokosolie, gesmolten
  • 4 el. agave siroop
  • 190 gr. appelmoes (klein potje van hak)
  • 2 eieren
  • 6 blokjes pure chocolade

 

Bereidingswijze:

  1. Verwarm de oven voor op 175 graden en vet een muffin vorm in of gebruik een silicone muffin vorm.
  2. Roer in een kom eerst alle droge ingrediënten door elkaar, behalve de chocolade blokjes.
  3. Roer in een andere kom alle natte ingrediënten door elkaar.
  4. Voeg deze vervolgens bij de droge ingrediënten en roer tot een glad beslag.
  5. Verdeel het beslag over de muffin vormpjes en druk in elke muffin 1 blokje chocolade.
  6. Bak de muffins 25-30 minuten af in de oven, eet smakelijk ; )

 

 

 

Advertenties

3 Reacties op “Chocolademuffins 2016

  1. Nu had ik iemand gevraagd voor mij bakpoeder te halen en hij is naar 3 winkels geweest maar niemand snapte wat het was en kreeg uiteindelijk zelfrijzend bakmeel mee. Kan ik dit ook gebruiken voor dit recept?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s