Ei-wrap met rookvlees en rucola

Benodigdheden (voor 1 persoon):

  • 2 eieren
  • 2 el. water
  • paar takjes verse peterselie, fijngeknipt
  • 1 snufje peper
  • 1 snufje zout
  • handje rucola sla, andere sla kan ook
  • 50 gr. runder rookvlees
  • 2 el. philadelphia light of hüttenkäse

 

Bereidingswijze:

  1. Kluts de eieren met het water, de peterselie en wat peper en zout.
  2. Verwarm een koekenpan met een beetje olie of pamspray erin en giet vervolgens het ei-mengsel erin.
  3. Laat het ei rustig stollen, je hoeft het niet om te keren.
  4. Als het ei gestold is laat je de ei-wrap een beetje afkoelen en besmeer je de wrap met wat philadelphia light.
  5. Dan wat van de sla en het rookvlees erop en rol of vouw de wrap voorzichtig dicht.
  6. Eet smakelijk!!

 

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s