Benodigdheden:
- 150 gr. quinoa
- 400 gr. Japanse wokgroenten of andere wokgroentenmix
- 2 tenen knoflook, uitgeperst
- 1 tl. sambal oelek
- 100 gr. philidelphia light
- 1 ei
- 1 el. ketjap
- zout
Bereidingswijze:
- Verwarm de oven voor op 175 graden en vet een springvorm in of bekleed de springvorm met bakpapier.
- Kook de quinoa gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking en laat de quinoa vervolgens goed uitlekken in een zeef.
- Verwarm een beetje olie in een wokpan en roerbak hierin de wokgroenten. De groenten hoeven niet helemaal gaar, maar wel even net wat zachter.
- Meng in een kom de philadelphia, knoflook, ei, sambal, ketjap en wat zout door elkaar.
- Roer daar de wokgroenten en de quinoa doorheen en verdeel dit mengsel over de bodem van de springvorm. Duw het nog even stevig aan met je handen of een lepel.
- Bak de quiche 45 minuten in de oven of tot de bovenkant er goudbruin en crispy uitziet.
Advertenties