Quinoaquiche

Benodigdheden:

  • 150 gr. quinoa
  • 400 gr. Japanse wokgroenten of andere wokgroentenmix
  • 2 tenen knoflook, uitgeperst
  • 1 tl. sambal oelek
  • 100 gr. philidelphia light
  • 1 ei
  • 1 el. ketjap
  • zout

 

Bereidingswijze:

  1. Verwarm de oven voor op 175 graden en vet een springvorm in of bekleed de springvorm met bakpapier.
  2. Kook de quinoa gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking en laat de quinoa vervolgens goed uitlekken in een zeef.
  3. Verwarm een beetje olie in een wokpan en roerbak hierin de wokgroenten. De groenten hoeven niet helemaal gaar, maar wel even net wat zachter.
  4. Meng in een kom de philadelphia, knoflook, ei, sambal, ketjap en wat zout door elkaar.
  5. Roer daar de wokgroenten en de quinoa doorheen en verdeel dit mengsel over de bodem van de springvorm. Duw het nog even stevig aan met je handen of een lepel.
  6. Bak de quiche 45 minuten in de oven of tot de bovenkant er goudbruin en crispy uitziet.

 

 

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s