Crispy snack van geroosterde soyabonen en pompoenpitten

Dit recept lijkt een klein beetje op mijn recept van de geroosterde kikkererwten maar dan toch net weer even anders en wat neutraler van smaak. Dit recept is prima als tussendoortje, bij de borrel of over een salade.

 

Benodigdheden:

  • 250 gr. groene soyabonen (ik neem die kant en klare in een bakje bij de Albert Hein)
  • 50 gr. pompoenpitten
  • 1 el. olijfolie
  • peper
  • zout

Bereidingswijze:

  1. Verwarm de oven voor op 175 graden en bekleed een bakblik met bakpapier.
  2. Dep de soyabonen droog tussen 2 vellen keukenpapier en mix ze daarna in een kom met de pompoenpitten, olijfolie, flink wat zout en een beetje peper.
  3. Verdeel de bonen en pitten over het bakblik en bak ze in 30 minuten crispy.
  4. Laat de bonen en pitten afkoelen voordat je ze gaat eten.

 

 

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s