Mozzarella met Serranoham en truffelolie

Wow is dat even een verassend voorgerecht!! De ingrediënten zijn eenvoudig maar juist de combinatie van de tomaatjes met de ham, mozzarella en truffelolie maakt dit een bijzonder lekker voorgerecht!! Heel iets anders dan de standaard caprese!!

Het is wel echt het aller lekkerste als je een “echte” truffelolie gebruikt, en geen olie met truffel extract of olijfolie met truffel.

 

Benodigdheden (voor 2 personen):

  • 1 bolletje mozzarella
  • 4-6 tasty tom tomaatjes of wat kleine roma tomaatjes
  • 80 gr. serranoham of parmaham
  • bosje verse basilicum
  • grof gemalen peper
  • truffelolie

 

Bereidingswijze:

  1. Snijd de mozarella in dunne plakjes en snijd de tomaten ook in plakjes of partjes.
  2. Maak het bord op met de mozzarella, tomaatjes, ham, en basilicum blaadjes.
  3. Besprenkel het geheel met de truffelolie en grof gemalen peper.

 

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s