Tomaat-avocado Salsa

Een salsa is eigenlijk net zo heerlijk en veelzijdig als een guacamole 🙂 Je kunt het dippen, smeren, bij vlees, bij vis en bij salades. Ik zelf vind deze tomaat-avocado salsa het lekkerst bij iets van vis van de BBQ of op een stukje stokbrood.

 

Benodigdheden:

  • 3 tomaten, zonder de natte kern in blokjes gesneden
  • 1 rode chilipeper, zonder zaadjes, fijngesneden
  • 0,5 van een kleine rode ui, fijngesneden
  • 1 teen knoflook uitgeperst
  • 1 bosje verse koriander, fijngeknipt
  • scheutje olijfolie
  • sap van iets minder dan een halve limoen
  • zout

 

Bereidingswijze:

  1. Alle bovenstaande ingrediënten door elkaar roeren in een kommetje.
  2. Breng evt. nog wat extra op smaak met zout en peper en garneer je salsa evt. met nog wat extra verse koriander.

 

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s